Luutnantti Ilves Moog Konttinen

ISBN:

Published:

Paperback

176 pages


Description

Luutnantti Ilves  by  Moog Konttinen

Luutnantti Ilves by Moog Konttinen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 176 pages | ISBN: | 5.17 Mb

Lentäjäsankari Matti Ilves nousee kahdessa lennokkaassa seikkailussa Suomen jatkosodan taivaalle kohtaamaan lukumäärältään moninkertaiset punatähtiset ilmojen taistelijat kiivaissa ja armottomissa kamppailuissa. Päättäväisesti luutnantti IlvesMoreLentäjäsankari Matti Ilves nousee kahdessa lennokkaassa seikkailussa Suomen jatkosodan taivaalle kohtaamaan lukumäärältään moninkertaiset punatähtiset ilmojen taistelijat kiivaissa ja armottomissa kamppailuissa.

Päättäväisesti luutnantti Ilves kukistaa puutteellisen kaluston, tylyn komentojärjestyksen ja loputtomien vihollisparvien tuottamat hankaluudet. Hän pitää tähtäimen kirkkaana ja tulilinjan vakaana siivellä ilkkuvien vaarojen ja kohtalokkaiden yllätyskäänteiden keskellä.Kurvatappelu Karjalan taivaalla: Moog Konttisen kirjoittamassa seikkailussa Matti Ilves kunnostautuu ensin Fiat-hävittäjällä, mutta luo suomalaisten taistelulentäjien legendaa ketterän Brewstering ohjaimissa.

Vastassa ovat pommittajien tuhoparvet, ärhäkkäät Polikarpovit ja nopea Migit, mutta vasta Hurricanen tulivoima pääsee yllättämään ässämme. Tuimat kurvatappelut ja kiehtovat konetyypit kuvitti vahvojen toiminnallisten visioiden tekijämies Hannu Lukkarinen.Punainen Kobra: Markku Paretskoin Ilves-tarinassa vuoden 1944 kesä enteilee vanjan suurhyökkäystä, ja taivas on mustanaan suomalaisia moukaroivia vihollislaivueita uusien hävittäjin ja maataistelukonein vahvistettuina.

Maineikkaan Messerschmitt-hävittäjän ohjaimiin päässyt ässäluutnantti saa arkkivihollisekseen mustan Aircobran, jonka tunnuksena on kobrakäärmeen kuva. virtaviivaisen ja vauhdikkaan sarjakuvan piirsivät tarkasti ja taidokkaasti Tarmo ja Topi Koivisto.

Komea seikkailu ilmestyi Ilta-Sanomien jatkosarjana kesällä 2009.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Luutnantti Ilves":


wktir.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us